Перевізники Черкаського району зголосилися допомогти з ремонтом доріг

Перевізники Черкаського району зголосилися допомогти з ремонтом доріг

Учора, 2 жовтня голова Черкаської районної державної адміністрації Костянтин Омаргалієв зібрав за «круглим столом» представників перевізників приміських маршрутів, що курсують у межах Черкаського району. Під час робочої зустрічі очільник району наголосив, що від жителів надходить багато звернень та нарікань на перевізників. Чи є так насправді, райдержадміністрація повинна перевірити.

Начальник управління агропромислового розвитку Петро Данилішин зазначив, що в РДА створена комісія, яка буде перевіряти якість надання послуг перевізниками. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській РДА.
У свою чергу Костянтин Омаргалієв запевнив присутніх, що райдержадміністрація в межах чинного законодавства забезпечить прозоре проведення конкурсних комітетів на перевезення, вчасне укладання та розірвання відповідних договорів.

Перевізники наголосили, що готові до співпраці й навіть хочуть допомогти з ремонтом проблемних доріг Черкаського району. Вони внесли пропозицію – визначитися з найбільш проблемними ділянками доріг, скласти кошториси на їхній ремонт.

Присутні домовилися, що раз на місяць збиратимуться разом для обговорення і вирішуватимуть, яка ділянка дороги потребує першочергового ремонту. За їхніми словами, виділені кошти використовуватимуться без посередників: гроші сплачуватимуться за необхідні матеріали та виконані роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x