У Черкасах права дітей обговорили на семінарі

У Черкасах права дітей обговорили на семінарі

У четвер у приміщенні обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проведено семінар-нараду начальників служб у справах дітей районних державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення на тему «Про стан захисту прав дітей в області. Проблеми. Пріоритети».

Участь у семінарі взяли директори обласних центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представники комунального закладу «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини». «Нову Добу» поінформували про це в ОДА.

У ході роботи семінару обговорено питання щодо права дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім’ї, соціального супроводу сімей опікунів, піклувальників, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та родин, які опинилися у складних життєвих обставинах, попередження жорстокого поводження з дітьми, захисту житлових прав дітей та захисту прав дітей, тимчасово переміщених із зони АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x