В Інституті пожежної безпеки освітян привітали зі святом

В Інституті пожежної безпеки освітян привітали зі святом

Сьогодні, 3 жовтня в Центрі культури та дозвілля інституту відбулися святкові заходи з нагоди Дня працівників освіти, який щорічно відзначається у першу неділю жовтня. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті навчального закладу.

Т. в. о. проректора Національного університету – начальника інституту Олександр Михайлович Тищенко привітав усіх присутніх і зазначив: «Кожен навчальний рік знаменується певними досягненнями навчального закладу, що у свою чергу є результатом невтомної праці викладачів інституту. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі та за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання та навчання підростаючого покоління».
Далі Олександр Михайлович нагородив працівників грамотами інституту, Департаменту освіти і науки Черкаської державної обласної адміністрації та подяками Управління ДСНС України у Черкаській області.
Завершилися заходи святковим концертом.

Також із професійним святом освітян привітало курсантсько-студентське самоврядування. Для них була організована виставка найкращих творчих робіт студентів факультету техногенної безпеки та охорони праці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x