Вихованець «Черкаських Мавп» – надія університету «Канзасу»

Вихованець «Черкаських Мавп» – надія університету «Канзасу»

Вихованець «Черкаських Мавп» – Святослав Михайлюк – є однією з головних надій університету «Канзасу». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Найвідоміша команда NCAA цього сезону переживає справжнє оновлення. Драфт НБА 2014-го забрав у «Канзаса» відразу двох яскраво виражених лідерів – Джоеля Ембііда та Ендрю Уіггінса. Причому ці талановиті гравці пішли в НБА у першій трійці драфту! Уіггінс відправився в «Клівленд» під першим номером, а Ембііда в «Філадельфію» – під третім.

Зараз у «Канзасі» очікують на сходження нових зірок. Однією з основних бачать в університеті саме нашого Святослава Михайлюка. Про це красномовно свідчить відео-прев\’ю сезону, у якому українському захиснику відведена одна з головних ролей.

Велику цікавість до Михайлюка проявляє і місцева преса. Приміром, вчора під час відкритого дня ЗМІ в університеті Святослав відповів на цілу низку питань місцевої преси. Михайлюк, зокрема, зауважив, що вже освоївся у «Канзасі» і з нетерпінням чекає старту сезону, який розпочнеться уже днями. До слова, «Канзас» востаннє вигравав NCAA у 2008-му, а у фіналі ліги грав у 2012-му.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x