Черкащанин ударив вітчима ножем

Черкащанин ударив вітчима ножем

Конфлікт, який виник між вітчимом та пасинком, останній вирішив з’ясувати за допомогою кухонного ножа. Травмованого чоловіка госпіталізували до однієї із лікарень міста, а відносно іншого відкрито кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Ввечері до чергової частини Придніпровського районного відділу міліції з приймального відділення однієї із лікарень міста надійшло повідомлення про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 21-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий поступив до лікарні в стані алкогольного сп’яніння. Він розповів міліціонерам, що у них було родинне свято, не обійшлось без оковитої. Від великої кількості випитого між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої його пасинок завдав декілька ударів ножем своєму вітчиму.

Працівники міліції відразу відправилися за адресою проживання родини потерпілого. 17-річний хлопець знаходився вдома, побачивши правоохоронців, відразу зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. Молодик винить у всьому оковиту та жалкує про вчинене, проте за скоєне доведеться відповідати.
Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x