Черкаські землевпорядники видали 41 наказ про виділення земельних ділянок учасникам АТО

Черкаські землевпорядники видали 41 наказ про виділення земельних ділянок учасникам АТО

На сьогодні фахівці землевпорядної служби Черкаської області видали 41 наказ про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО на загальну площу 51,44 гектара. Зокрема, виділено 33 земельні наділи площею 50,54 га для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею 0,6 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею 0,1 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Держземагенства України в Черкаській області.

Земельні наділи розташовані в Смілянському (13), Черкаському (7), Тальнівському (5), Уманському (4), Христинівському (3), Золотоніському (2), Шполянському (2), Канівському (1), Катеринопільскому (1), Маньківському (1), Монастирищенському (1) районах та в м. Золотоноша (1).

Загалом до територіальних органів Держземагентства в Черкаській області із заявами на отримання земельних наділів для учасників АТО звернулася 41 особа.
Заяви про виділення земельних наділів учасникам АТО землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно та в позачерговому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x