На Черкащині 122 кримінальні правопорушення припадають на одного слідчого

На Черкащині 122 кримінальні правопорушення припадають  на одного слідчого

Нещодавно, в приміщенні УМВС України в Черкаській області відбулася нарада з підбиття підсумків роботи слідчого апарату ОВС Черкаської області за 10 місяців 2013 року в умовах роботи за новим Кримінальним процесуальним кодексом України, під головуванням першого заступника начальника УМВС – начальника слідчого управління полковника міліції Олега Васильовича Керевича. Про що \”Новій Добі\” повідомляє СЗГ УМВС України в Черкаській області

Під час розгляду підсумкових результатів роботи слідчого апарату області було відмічено позитивну динаміку на основних напрямках діяльності щодо покращення ефективності роботи із закінчення кримінальних правопорушень зменшення питомої ваги розслідування з продовженими термінами слідства, підвищення рівні якості досудового розслідування.
Відповідно до статистичних даних, протягом десяти місяців 2013 року у провадженні слідчих ОВС області перебувало майже 31 тисяча кримінальних проваджень, що на 20 тисяч більше ніж у минулому році. Зросло навантаження в роботі до 122 кримінальних правопорушень на одного слідчого.
Так, з угодами про визнання винуватості і за примиренням потерпілого з підозрюваним слідчими направлено до суду близько 600 кримінальних правопорушень, які будуть розглянуті у суді за спрощеною процедурою.
Застосовано відносно підозрюваних 128 запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту, з яких стосовно 30 осіб із застосуванням електронного засобу контролю.
Підводячи підсумки, учасники наради відмітили, що результати роботи слідчих підрозділів Черкаської області свідчать, що в цілому правоохоронцям Черкащини вдалося організувати належну роботу із розкриття і розслідування скоєних кримінальних правопорушень в умовах нового кримінального процесуального законодавства України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x