У Степанках творчі родини демонстрували свої таланти

У Степанках творчі родини демонстрували свої таланти

Творчі родини Черкаського району завітали в с. Степанки, де проходило свято родинної творчості «Однієї пісні – два крила». Перед початком заходу на центральній площі розгорнулася виставка-конкурс під назвою «Дари осені з родинного подвір’я».
Святкова програма розпочалася хореографічно-музичним номером «Роде мій» у виконанні зразкового хореографічного колективу «Едельвейс» с. Леськи та соліста районного організаційно-методичного центру народної творчості відділу культури і туризму РДА Олександра Москаленка. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

Після незабутнього виступу на барвистім рушнику організатори дійства винесли запашний коровай від жителів с. Степанки та всіх родин району. Цінний дарунок вручили, як символ поваги і достатку, голові райдержадміністрації Костянтину Омаргалієву. І за давнім звичаєм, на знак вдячності і поваги, очільника району перев’язали вишитим рушником.
Костянтин Сапартаєвич наголосив, що сьогоднішній захід демонструє любов до української пісні, примножує славу нашого українського народу, єднає у любові до наших звичаїв та обрядів.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників, які загинули під час військових дій у зоні АТО. Потім усі разом заспівали Гімн України. Також вітали присутніх голова райради Анатолій Яріш, заступник командира батальйону «Луганськ-1» Валентин Ткалич, сільський голова села Степанок Володимир Клименко.
Концертна програма була насичена цікавими художніми номерами. Для всіх присутніх лунали акапельні пісні у виконанні бабусь та онуків, матерів і дітей, сестер і братів, чоловіків і дружин. Також звучали народні та естрадні українські пісні. Концертну програму доповнювали і хореографічні номери. Наприкінці за результатами голосування глядачів керівництво району відзначило цінними подарунками найкращих виконавців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x