У Шполі розпочався фестиваль «Голос нашого краю»

У Шполі розпочався фестиваль «Голос нашого краю»

4 жовтня в Антонівському та Васильківському сільських Будинках культури стартував районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Голос нашого краю».

Про це «Новій Добі» повідомили в Шполянській РДА.

Фестиваль аматорського мистецтва «Голос нашого краю» проводиться відділом культури і туризму, відділом освіти, відділом у справах сім’ї, молоді і спорту Шполянської райдержадміністрації та районним Будинком культури (методичним кабінетом).

Головною метою фестивалю є патріотичне та естетичне виховання молоді, сприяння розвитку дитячого та юнацького мистецтва, виявлення обдарованих, талановитих дітей та молоді.

Антонівський сільський будинок культури приймав дитячі аматорські колективи Веселокутського, Ярославського, Нечаївського сільських будинків культури, Кавунівського сільського клубу. Слід відзначити роботу директора Антонівського сільського Будинку культури Олександра Коваля та художнього керівника Наталії Данилової в організації проведення кущового фестивалю. У фойє Будинку культури була розміщена виставка майстрів дитячої творчості, яка доповнювала атмосферу теми фестивалю. В конкурсній програмі Антонівського сільського будинку культури використовувався відеоряд до теми пісень, також проводився флеш-моб на плакатах розміщених у глядацькому залі підчас виконання патріотичних творів. Аматори Ярославського сільського Будинку культури підготували презентацію конкурсної програми в якій висвітлювалися фото та коротка характеристика виконавців. Приємно здивували своєю виконавською майстерністю дитячі колективи Веселокутського сільського будинку культури, Кавунівського сільського клубу.

В цей же день у Васильківському Будинку культури приймали участь дитячі колективи Товмацького, Соболівського, Скотарівського, Капустинського, Іскринського сільських Будинків культури. Солістки Скотарівського та Іскринського Будинків культури викликали шквал оплесків глядача після виконання пісенних творів.

Фестиваль продовжує крокувати по Шполянщині. Слід звернути увагу клубних працівників на кількісний та якісний склад учасників фестивалю. Запрошуємо всіх бажаючих 17 жовтня на 11-ту годину до Сигнаївського та Кримківського сільських Будинків культури на районний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Голос нашого краю».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x