Коваленко привітала вихованців дошкільного закладу зі святом Покрови

Коваленко привітала вихованців дошкільного закладу зі святом Покрови

Сьогодні, 8 жовтня голова обласної ради Валентина Коваленко привітала вихованців та працівників черкаського міського дошкільного навчально-виховного закладу «Джерельце» з наступаючим святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку здавен дуже шанували наші прабатьки й пов’язували з цим днем безліч традицій, вважали Покрову захисницею українського козацтва й хранителькою родинного благополуччя. «Нову Добу» поінформували про це в обласній раді.

З нагоди святкування діти прочитали вірші, розповіли приказки й відтворили козацькі традиції у піснях, а також влаштували справжній флешмоб: бажаючи миру та єдності своїй Батьківщині, дітки виконали пісню «Сонячне коло» рідною українською й російською мовами та передали цю «естафету миру» вихованцям дитячого садочка №3 в м. Слов’янськ Донецької області. Валентина Коваленко щиро подякувала діткам за прекрасне дійство й дружнє свято, яке повернуло її, як і кожного з присутніх, у дитинство, нагадало про найголовніше в житті – мир та справедливість, які сьогодні для всієї України виборюють на Сході країни наші найкращі «бійці-козаки».

З нагоди свята Валентина Михайлівна подарувала вихованцям садочка дитячі збірки з літератури рідного краю, а вихователям – власний посібник «Роду криниця віща».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x