Особам, які причетні до організації грального бізнесу в Черкасах, оголошено про підозру

Особам, які причетні до організації грального бізнесу в Черкасах, оголошено про підозру

Слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області проведено слідчі дії, зібрано та направлено матеріали до суду по кримінальному провадженню, відкритому за фактом діяльності підпільного покерного клубу в місті Черкасах. Особам, які були причетні до його організації та проведенню незаконних азартних ігор, повідомлено про підозру та обрані міри запобіжного заходу. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На початку 2014 року працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Черкаській області припинили діяльність грального закладу в центрі Черкас. Під час проведення обшуку було вилучено грошові кошти в сумі 1900 доларів США та 14500 гривень, 8 столів для гри в покер та гральні фішки.
Гравців, які знаходились в покерному клубі, було притягнуто до відповідальності за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях).

У подальшому під час проведення слідчих та оперативно-розшукових дій, правоохоронцями було встановлено повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності клубу. Їм оголошено підозри у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 28 та частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом організованою групою осіб) та обрані міри запобіжного заходу. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу від сорока тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x