Працівники Держземагентства області передали батальйону «Черкаси» вантажівку

Працівники Держземагентства області передали батальйону «Черкаси» вантажівку

Ще один вантажний автомобіль ГАЗ-66 уже найближчими днями відправлять на підмогу батальйону територіальної оборони «Черкаси». Цього разу втілити в життя потреби черкаських армійців взялися працівники Головного управління Держземагентства в області. Його сьогодні передали представникам обласного військового комісаріату. Про це «Нову Добу» поінформували в ОДА.

Перед відправкою на Схід священнослужителі Свято-Троїцького кафедрального собору освятили техніку. У цілому, як розповів обласний військовий комісар Євгеній Курбет, це вже чотирнадцята повнопривідна вантажівка, придбана для батальйону після його дислокації в зону проведення антитерористичної операції. Найближчими днями, обіцяє, до відправки буде готово ще кілька таких машин.

Таке технічне підкріплення для черкаських бійців коштує 40 тисяч гривень. За словами виконувача обов’язків начальника ГУ Держземагентства в Черкаській області Дмитра Мироненка, кошти на купівлю авто зібрали силами землевпорядників краю та проектних організацій, які здійснюють землевпорядні роботи.
Відправляють на передову не лише автівки: для 14-ого батальйону тероборони колектив Держземагентства придбав і продукти, зокрема, 400 банок м’ясних консервів і 180 – згущеного молока.

Очільник області подякував представникам Держземагентства за те, що вони долучитися до цієї благородної справи. Каже: в умовах наближення холодів серед іншого батальйон потребує теплих речей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x