Свято спорту в ЧДТУ продовжується (ФОТО)

Свято спорту в ЧДТУ продовжується (ФОТО)

Вже стало доброю традицією щосереди кафедрою фізичного виховання та Спортклубом навчального закладу проводити «День спорту в ЧДТУ».

8 жовтня 2014 р. на Площі Знань Черкаського державного технологічного університету відбувся черговий спортивний день спорту. На церемонії відкриття заходу з вітальним словом до присутніх звернулася ректор університету, професор Тамара Качала, яка підтримала студентів у їхньому бажанні вести здоровий спосіб життя, займатися фізичною культурою та фізичним самовдосконаленням. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.
Вболівали за спортивну громаду проректори, декани, завідувачі кафедри, керівники багатьох структурних підрозділів.

Свято спорту в ЧДТУ продовжується (ФОТО)
Свято спорту в ЧДТУ продовжується (ФОТО)
Свято спорту в ЧДТУ продовжується (ФОТО)

Понад 200 осіб взяли активну участь у спортивних випробуваннях з армспорту, дартцу, шахів, у грі на влучність «вудочка» та перетягуванні канату.
Найемоційніше та завзятіше проходили змагання з перетягування канату, участь в яких взяли команди 8 факультетів ЧДТУ. Під час запеклої боротьби перемогу здобули студенти факультету електронних технологій, адже декан факультету Володимир Палагін особисто підтримував свою команду, що надало їй сил і наснаги. На другу сходинку в цих змаганнях зійшли студенти факультету по роботі з іноземними студентами.
Найактивніші учасники та переможці змагань отримали гарний настрій та солодкі призи від профкому університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x