Землевпорядники Черкащини розглянули понад 3 тисячі звернень громадян

Землевпорядники Черкащини розглянули понад  3 тисячі звернень громадян

З початку року фахівці землевпорядної служби Черкаської області розглянули 3022 звернення громадян щодо вирішення проблемних питань у сфері земельних відносин.

Зокрема, фахівці Головного управління Держземагентства у області розглянули 305 звернень громадян, з них 92 – під час особистого прийому керівництвом Головного управління. Крім того, 74 звернення надійшло з “гарячої лінії” Урядового контактного центру.

Про це «Новій Добі» повідомили в Держземагенстві України.

Водночас упродовж дев’яти місяців 2014 року територіальні органи земельних ресурсів області розглянули 2 643 звернення громадян. За цей період 1 949 клопотань отримано під час особистого прийому начальниками та їх заступниками, з яких 620 осіб звернулися на виїзних прийомах у сільській місцевості.

Зменшення кількості звернень свідчить про підвищення якості роботи територіальних органів земельних ресурсів області та покращення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадськості.
Землевпорядники Черкащини постійно надають консультації з актуальних питань у сфері земельних відносин на виїзних прийомах громадян, роз’яснюють зміни в земельному законодавстві, оприлюднюють публікації та інформаційні повідомлення у засобах масової інформації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x