В Умані знайомство у соцмережі закінчилось кримінальною справою

В Умані знайомство у соцмережі закінчилось кримінальною справою

Днями до До Уманського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулась 19-річна жителька міста Умань. Дівчина повідомила правоохоронцям, що хлопець, з яким вона познайомилась в мережі Інтернет, обікрав її. Про це «Новій Добі» повідомили у прес-службі міліції.

З розповіді дівчини міліціонери дізнались, що з хлопцем вона познайомилась з хлопцем в одній з соціальних мереж. Запросила його у гості до себе додому. Молоді люди добре провели час разом, але після того, як хлопець пішов, виявила, що разом із ним зникли і її прикраси. У скоєнні крадіжки нікого іншого дівчина не підозрює, адже окрім нового знайомого до неї в квартиру більше ніхто не заходив.

Правоохоронці, отримавши від потерпілої словесний опис молодика, розпочали пошук підозрюваного. В результаті уважного моніторингу соціальних мереж, правоохоронці встановили місцезнаходження чоловіка, що гостював у дівчини. Ним виявився 25-річний житель міста Жашків. Спілкуючись з працівниками міліції, юнак зізнався, що скористався довірливістю і безпечністю дівчини та заволодів її коштовностями. Понишпорити по квартирі він встиг доки молода господиня готувала каву на кухні. Прикраси сховав у кишені, а після того як попрощався з новою подругою здав золоті вироби в ломбард, а виручені грошові кошти відразу витратив на свої власні потреби.

Слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції по даному факту відкрите кримінальне провадження по ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Працівниками міліції вилучено речові докази. За вчинений злочин молодику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

В міліції наголошують, що такі випадки – результат необачної довірливості молодих людей. Адже спілкування та знайомство через соціальні мережі – поширене серед молоді явище. Та іноді люди забувають, що зайва безпечність при знайомствах може призвести до глибокого розчарування та матеріальних втрат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x