Діти школи №7 влаштували концерт на підтримку воїна АТО

Діти школи №7 влаштували концерт на підтримку воїна АТО

Благодійний концерт «Від серця до серця» організували для жителів мікрорайону Луначарський в приміщенні Черкаського професійного автодорожнього ліцею. Ідейним організатором свята стала Черкаська загальноосвітня школа № 7 за сприяння депутата Черкаської міської ради Руслана Зорі.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Під час концерту збиралися кошти на лікування Роману Колдуновичу, який захищав територіальну цілісність України на сході країни. Він – молодий юнак, який має дружину та двох маленьких дітей, але вже пізнав жахіття війни. Був тяжко поранений і внаслідок цього втратив праву руку.

Вчителі, учні та батьки школи № 7, а також учні й учителі автодорожнього ліцею провели гарний концерт із кращими художніми номерами. Діти розказували патріотичні вірші, співали пісні, танцювали, презентували відеоролики.

Перед початком заходу всі присутні мали змогу придбати собі сувеніри, які виготовляли власноруч діти, батьки та учителі школи. Широке різноманіття творчих виробів показало, що велика кількість небайдужих людей підтримала в скрутні часи родину Колдуновичів.

Згодом за день Роман із родиною приїхав до школи і учнівський колектив передав йому кошти (3600 грн.), які було зібрано на благодійному концерті. Також учні школи передали невеликі подарунки, які самі виготовляли, діткам Романа на згадку про школу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x