В ЧДТУ гостинно вітали майбутніх студентів

В ЧДТУ гостинно вітали майбутніх студентів

11 жовтня 2014 року Черкаський державний технологічний університет знову гостинно вітав своїх майбутніх студентів. Вже стало доброю традицією кожну другу суботу місяця проводити в ЧДТУ Дні відкритих дверей та презентації факультетів. Цього разу було презентовано фінансово-економічний факультет. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

До початку заходу всі присутні мали нагоду переглянути відеороботи Студентської студії про цікаве, змістовне та насичене життя Черкаського державного технологічного університету.
З любов’ю і гордістю презентували фінансово-економічний факультет його декан, завідувач кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор Юрій Пасічник; виконуюча обов’язки завідувача кафедри бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту, кандидат економічних наук, доцент Валентина Гавриленко; завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Леся Петкова.

До шанованого зібрання звернулися також випускники минулих років, яким знання, здобуті у Черкаському державному технологічному університеті, допомогли піднятися до вершин у професійній діяльності, – начальник управління економіки та розвитку Черкаської міської ради, кандидат економічних наук, доцент Богдан Бєлов та заступник начальника з роздрібного бізнесу Черкаського обласного управління Ощадбанку Володимир Головченко.
Про особливості вступу до Черкаського державного технологічного університету розповів відповідальний секретар приймальної комісії університету, кандидат економічних наук, доцент – Віктор Демиденко. А про різноманітні аспекти студентського життя розповів голова студентського самоврядування фінансово-економічного факультету, капітану команди КВН «Чікаго» Сергій Коваленко.

Гостей Дня відкритих дверей вітали концертними номерами талановиті студенти – представники Студентського клубу Черкаського державного технологічного університету – Владислав Харченко, Ольга Кривенко, Богдан Назарчук та Анастасія Пак.
На завершення заходу ведучі запросили майбутніх студентів приєднатися до дружньої університетської сім’ї Черкаського державного технологічного університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x