Конкурс відеороликів започаткували у черкаській гімназії № 9

Конкурс відеороликів започаткували у черкаській гімназії № 9

У гімназії оголошено конкурс на найкращий, найцікавіший та найкорисніший відеоролик про правила безпечного поводження в різних ситуаціях.

Учні середньої та старшої школи створюють ролики на випадок 16 надзвичайних ситуацій. Наприклад, що робити при пожежі, повені, нападі, захопленні в заручники чи коли заблукав у лісі, як поводитися із незнайомцями, як правильно евакуюватися з класу та багато іншого. Клас-переможець отримає приз – поїздку-екскурсію.

Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

– Це ще одна частина великого проекту, організованого в гімназії, який допоможе створити безпечні умови навчання і перебування учнів в навчальному закладі, – розповідає директор гімназії Ірина Топчій. – Школярів потрібно навчити, як поводитися в тій чи іншій небезпечній ситуації, як у школі, так і вдома чи на вулиці. Ми обрали нестандартний, але цікавий учням підхід: залучити їх самих до створення відеопосібника. Наша мета: щоб кожен учень ознайомився із можливими небезпечними ситуаціями, та дізнався, як потрібно себе поводити.

16 жовтня всі ролики будуть розміщені на сайті гімназії. Потім протягом двох тижнів триватиме голосування, яке і визначить переможця конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x