ЦВК збільшила витрати на перевибори

ЦВК збільшила витрати на перевибори

Через велику кількість зареєстрованих кандидатів у народні депутати України (207 осіб), виникла нагальна потреба збільшення видатків ЦВК та окружних виборчих комісій. У зв’язку з цим Комісія внесла зміни до Обсягу коштів Державного бюджету України, необхідних на підготовку і проведення повторних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 94, 132, 194, 197, 223, збільшивши загальну суму видатків до 20 млн. 572 тис. грн..
Про це йдеться на сайті Центрвиборчкому.

Таким чином, фінансування видатків ЦВК буде збільшено на 1 млн. 735 тис. грн., а фінансування окружних виборчих комісій – на 606 тис. 400 грн. Зазначене збільшення відбуватиметься в межах раніше виділених Державним бюджетом коштів, за рахунок запланованого фінансового резерву.
З огляду на ухвалену постанову, ЦВК внесла зміни до Кошторису видатків Комісії на підготовку та проведення цих виборів, затвердженого постановою ЦВК від 21 жовтня 2013 року № 232.
Завдяки цьому планується збільшити видатки на оплату послуг засобів масової інформації для забезпечення ведення кандидатами у народні депутати передвиборної агітації (понад 1 млн. 355 тис. грн.), оплату послуг ЗМІ щодо оприлюднення рішень ЦВК (близько 140 тис. грн.), виготовлення виборчої документації – на 213 тис. грн. та на оплату послуг зв’язку – на 30 тис. грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x