Злочинець поцупив у золотоніського лікаря гроші та мобільний телефон

Злочинець поцупив у золотоніського лікаря гроші та мобільний телефон

В одному з сіл Золотоніського району, чоловік вкрав у пенсіонера кошти в сумі близько 530 гривень і мобільний телефон, який намагався продати по нижчій ціні. Зловмисник затриманий та дає покази. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції звернувся 60-річний фельдшер із заявою про те, що при невідомих обставинах з його домоволодіння зникли кошти та мобільний телефон. Працівники міліції, що прибули за викликом, уважно вислухали потерпілого, провели ретельний огляд місця події та опитали можливих свідків. Не виявивши жодного сліду злому в будинку, правоохоронці дійшли до висновку, що крадіжку вчинила особа, яка нещодавно відвідала оселю чоловіка. Від громадян до міліціонера надійшла інформація, про те, що раніше судимий 29-річний житель із сусіднього села пропонує купити в нього мобільний телефон по дешевій ціні. Дільничний встановив його місцеперебування – чоловік розпивав алкогольні напої в будинку в свого товариша. На столі біля підозрюваного лежав незаперечний доказ його вини – мобільний телефон, який зник у фельдшера. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції для дачі показів.

В розмові зі слідчим зловмисник розповів, що в день крадіжки він звертався до фельдшера за допомогою. Перебуваючи в його будинку, зловмисник запримітив, що у пенсіонера вдома на видному місці лежать кошти і мобільний телефон. Скориставшись тим, що господар відволікся, швидко все поклав у кишеню.

Як повідомив начальник Золотоніського міського відділу міліції Станіслав Шинкаренко за цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікові загрожує покарання у вигляді накладення штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x