Уманські артисти збирають гроші учасникам АТО на своїх концертах

Уманські артисти збирають гроші учасникам АТО на своїх концертах

Учасники художньої самодіяльності Уманського району продовжують давати концерти в рамках благодійної акції «З Україною в серці» на підтримку українських військових, які перебувають у зоні АТО. Про це «Нову Добу» поінформували в Уманській РДА.

1 жовтня жителям села Танське мистецьку програму патріотичного змісту подарували творчі колективи нашого краю, а саме: народний хор Танського СБК, фольклорний ансамбль Косенівського СБК, вокальний ансамбль Старобабанівського СБК, народний ансамбль «Горицвіт», районного центру культури.
Взяли участь у концерті і сольні виконавці: Ніна Зозуля, с. Доброводи, Надія Устілас, с. Косенівка, Максим Саченко, с. Танське, Катерина Марієнко, с. Танське.

Сільський голова Ігор Кифорук подякував всім, хто долучився до благодійної акції, та оголосив зібрану суму – 1 533 грн. За рішенням громади, кошти будуть направлені на придбання необхідного екіпірування учаснику АТО, жителю села Танське Віктору Джумизі.
У свою чергу, цей же благодійний концерт відбувся 3 жовтня в Кочубіївському СБК.
До його проведення приєдналися: вокальний ансамбль Іванівського та Яроватського клубних закладів, а також фольклорний ансамбль Краснопілського СБК. На акції зібрано 1 160 грн.

10 жовтня в селі Паланка у благодійному заході взяли участь художні колективи Кочержинського, Паланського, Собківкського сільських Будинків культури, а також народний аматорський колектив «Горицвіт» районного центру культури і дозвілля.
Зібрані кошти на суму 1 185 грн, за рішенням голови сільської ради с. Паланка, мають бути передані цільовим направленням воїнам АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x