Лісівники області затримують порушників правил полювання

Лісівники області затримують порушників правил полювання

Станом на 13.10.2014 року на порушників правил полювання складено 36 протоколів, накладено штрафів на суму 14 588 тис. грн., з них стягнуто – 28 040 тис. грн. Усього за перше півріччя 2014 року на порушників правил полювання складено 1728 протоколів, накладено штрафів 315 603 тис. грн.., стягнуто – 284 954 тис. грн.

По Черкаській області складено 122 протоколи, що становить 7,1 % до усіх протоколів, складених по Україні. Лісівниками Черкащини накладено 16 118 грн штрафів, з них стягнуто 15 098 грн.

Найчастіше причинами порушення за які притягнено до відповідальності згідно ст.20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» є полювання без належного на те дозволу в заборонений час та заборонених для цього місцях; полювання із застосуванням або використанням заборонених знарядь; транспортування або перенесення добутих тварин чи їх частин без відмітки у щорічній контрольній картці; полювання з порушенням установленого для певної території порядку; полювання на заборонених для добування тварин.

Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Слід зазначити, що працівниками природоохоронних органів, державної лісової охорони щоденно здійснюються регулярні рейди по охороні державного мисливського фонду, з метою своєчасного виявлення випадків незаконного полювання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x