На Катеринопільщині переймаються використанням об’єктів водного фонду

На Катеринопільщині переймаються використанням об’єктів водного фонду

Днями у Катеринопільській райдержадміністрації відбулася нарада щодо раціонального та ефективного використання водних ресурсів на території району.

У ході наради було розглянуто питання роз\’яснення Закону України «Про аквакультуру», права та обов’язки суб’єктів аквакультури, правове використання орендованого водного об’єкту відповідно до його призначення та умов договору, про виконання розпорядження облдержадміністрації від 20.06.2014 «Про методичні рекомендації з надання в користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих на території області», приведення у відповідність документів сільськими, селищними радами, орендарями земельних ділянок водного фонду на користування водними об’єктами відповідно до вимог чинного законодавства України; дотримання вимог природоохоронного законодавства та інші.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

У роботі наради взяли участь: Секалова М.Т. – начальник відділу водних ресурсів Тальнівського міжрайонного управління водного господарства, Юрчик С.В.- головний спеціаліст відділу Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Зінченко О.В. – головний спеціаліст відділу водних ресурсів Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Сімборський І.М.- головний фахівець з використання водних ресурсів Черкаського управління водних ресурсів, сільські та селищні голови, орендарі земельних ділянок водного фонду району.
Учасники наради змогли отримати відповіді на запитання, що їх цікавили, від спеціалістів Катеринопільського відділення Звенигородської ОДПІ, відділу Держзеагенства в районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x