На Чорнобаївщині провели турнір пам’яті воїна-афганця

На Чорнобаївщині провели турнір пам’яті воїна-афганця

Вже традиційним для Чорнобаївщини став футбольний турнір пам’яті воїна-афганця Олександра Татаровського, уродженця села Богодухїівка, який проводиться за ініціативи та підтримки Чорнобаївської районної спілки ветеранів Афганістану та райдержадміністрації.
Днями, поборотись за престижний кубок району приїхали вісім шкільних футбольних команд з Богодухівкого НВК, Веселохутірського НВК, Жовнинського НВК, Іркліївської ЗОШ, Лукашівського НВК, Староковрайської ЗОШ, Хрестителівського НВК та Чорнобаївської гімназії.

В запеклій боротьбі за ІІІ місце зустрілись учні Богодухівського та Жовнинського НВК, основний час переможця не визначив, і лише в серії одинадцятиметрових ударів влучнішими були учні Богодухівського НВК. У фіналі зустрілись команди Веселохутірського НВК та Чорнобаївської гімназії, кожна з цих команд вже виборювала чемпіонство : гімназійна команда у 2013 році, Веселохутірська у 2012 році. Цього року сильнішими стали учні з В.Хутірського НВК, які перемогли з рахунком 2:0.

Кращим воротарем турніру став Анатолій Кравцов з Лукашівського НВК, кращий гол турніру забив Євген з Темченко Богодухівського НВК, кращим гравцем турніру визнано Станіслава Тимчишина з Веселохутірського НВК. Кожен із номінантів турніру нагороджений грошовими преміями від спілки ветеранів Афганістану.

Команда переможець нагороджена перехідним кубком, команди призери – грамотами, медалями та грошовими преміями, команди учасниці – заохочувальними преміями та вимпелами. Жоден з учасників турніру не залишився обділеним увагою вболівальників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x