Черкаський «Азот» не скорочуватиме працівників

Черкаський «Азот» не скорочуватиме працівників

Незважаючи на те, що Черкаський «Азот» нині працює не на повному завантаженні, на підприємстві не буде скорочено жодного спеціаліста. Таке соціально відповідальне рішення прийняло керівництво Group DF: у 2014 році всі робочі місця будуть збережені, а люди отримуватимуть середню зарплату. Про це пише «Діловий регіон»

Про це йшлося під час зустрічі колективу підприємства з Головою Правління «Азоту» Віталієм Скляровим та почесним президентом Валентиною Жуковською, на якому обговорювалися плани та перспективи на 2014 рік

– Щоб підготувати спеціаліста для хімічного виробництва, потрібен не один рік, – зазначив Віталій Скляров. – Ми не можемо допустити, щоб наші фахівці розійшлися по інших роботах. Такі ситуації вже траплялися на інших підприємствах, і коли запускалося виробництво, потрібно було терміново дібрати й навчити десятки фахівців, а це і втрачений час, і відповідна якість роботи.

Період несприятливої кон’юнктури ринку міндобрив керівництво планує використовувати для впровадження інвестиційних проектів та модернізації виробництва, інформують у прес-центрі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

Традиційно в наступному році збільшиться фінансування соціальних програм «Азоту».

Як розповіла Валентина Жуковська, зокрема заплановано збільшити виплати за Колективним договором. Якщо в 2013 році виплати на соціальне оздоровлення працівників становили 15 млн. грн., то в 2014 році вони зростуть до 16 млн., на 500 тис. грн. планується збільшити розмір благодійної допомоги, зросте також сума матеріальної винагороди в разі виходу на пенсію тощо. Тож, до кожного працівника в 2014 році надійде більша сума матеріальної допомоги від підприємства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x