17 маленьких черкащан посвятили у козачата

17 маленьких черкащан посвятили у козачата

14 жовтня у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, коли наша держава відзначає День Українського козацтва, у територіальному центрі соціальної допомоги Придніпровського району традиційно відбувається посвячення у козачата маленьких вихованців. Цьогоріч це свято відбулось за участю 17 дітей з особливими потребами. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Метою заходу було вшанування козацької слави Черкащини, її героїчного минулого та наслідування кращих рис справжніх козаків: волелюбства, братерства та взаємодопомоги.

Після урочистих привітань розпочались захоплюючі конкурси та спортивні змагання. Між командою «Соколят» та командою «Орлят», звісно, перемогла дружба.
А неперевершену атмосферу свята того дня створював також оркестр шумових інструментів дітей та їх батьків під керівництвом Л.І. Дембіцького, у виконанні якого прозвучав «Віночок українських пісень».

По закінченню свята всі діти отримали подарунки (канцтовари та солодощі) від ГО «Народжені перемагати» (голова Войцях Лідія Михайлівна) та солодкі дарунки від ПП Баранової Наталії Анатоліївни.

Завідувач відділення соціальної реабілітації дітей – інвалідів Милашенко Лариса Миколаївна щиро привітала всіх присутніх із Днем українського козацтва і побажала щастя, здоров’я та впевненого майбутнього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x