Уманські ув’язнені пошили сценічні костюми для народного хору

Уманські ув’язнені пошили сценічні костюми для народного хору

Підприємство Уманської ВК 129 виготовило замовлення творчого колективу «Надвечір’я» Монастирищенського міського будинку культури на пошив 16 суконь. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні ДПтС України в Черкаській області.

В своїй діяльності державне підприємство «Підприємство Уманської виправної колонії Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області (№129)» в основному спеціалізується на пошитті робочого одягу. Разом з тим в жовтні місяці поточного року на замовлення Уманської районної державної адміністрації та народного депутата України, підприємство виконало замовлення на пошив жіночих суконь у кількості 16 штук для народного аматорського хорового колективу «Надвечір’я» Монастирищенського міського будинку культури.

Замовлення було виготовлено у встановлені терміни та якісно. Освоєння нового виробу дало можливість додатково працевлаштувати двох засуджених підприємства.

Виступи артистів у жіночих сукнях, виготовлених на державному підприємстві «Підприємство Уманської виправної колонії Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області (№129)», в подальшому будуть слугувати візитною карткою підприємства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x