На погашення заборгованості по тарифам Черкасам виділено 95 млн грн

На погашення заборгованості по тарифам Черкасам виділено 95 млн грн

Цього тижня на сесії міської ради були внесені деякі зміни до міського бюджету на 2014 рік. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомила заступник директора департаменту фінансової політики Черкаської міської ради Тетяна Харенко, за кошти державної субвенції, яка надійшла на погашення різниці в тарифах, передбачено 163,4 тисячі гривень КП «Черкасиводоканал» для погашення відповідної заборгованості на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Також держава виділила близько 95,1 млн. грн. для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію підприємствам теплоенергетики міста Черкаси.

Крім цього, за рахунок субвенції з обласного бюджету збільшено видатки по департаменту освіти та гуманітарної політики у сумі 298,5 тис. грн. для забезпечення харчування дітей у навчальних закладах, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції на територію Черкаської області.

Враховуючи звернення депутатів міської ради, на сесії було здійснено перерозподіл видатків в межах фонду депутата.

А також внесено низку змін між об’єктами бюджету розвитку. Зокрема за пропозицією департаменту освіти та гуманітарної політики уточнено назви об’єктів капітального ремонту приміщень по дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Наостанок, за пропозицією депутатів, здійснено перерозподіл коштів з реконструкції вул. Смілянської на капітальний ремонт вул. Канівської в сумі 800 тис. грн. та визначено виконавцем зазначених робіт департамент житлово-комунального господарства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x