На сесії Чигиринської районної ради внесли зміни до Програми «Турбота» на 2014-2020 роки

На сесії Чигиринської районної ради внесли зміни до Програми «Турбота» на 2014-2020 роки

Сьогодні, 15 жовтня 2014 року відбулася сесія районної ради, яку відкрила і вела заступник голови районної ради Тетяна Кучеренко. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської обласної ради.

В її роботі взяли участь народний депутат України Віталій Іляшенко, голова районної державної адміністрації Олександр Діскант, депутат обласної ради Іван Гретченко, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, представники установ та підприємств району, міський та сільські голови.

На початку засідання депутати заслухали інформацію начальника Чигиринського райвідділу міліції Олександра Московченка, про результати оперативно-службової діяльності за 9 місяців 2014 року.

Потім ними було затверджено комплексну Програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки.

Депутати внесли зміни до районної Програми утилізації непридатних, заборонених до використання та невідомих пестицидів; до Програми підвищення енергоефективності Чигиринського району на 2014-2015 роки та Програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

Розглянувши питання порядку денного, депутати прийняли відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x