У Чорнобаї відкрили приймальне відділення лікарні після капітального ремонту

У Чорнобаї відкрили приймальне відділення лікарні після капітального ремонту

15 жовтня в Чорнобаївській центральній районній лікарні після капітального ремонту відкрили приймальне відділення. Право перерізати червону стрічку оновленого відділення надали заступнику голови райдержадміністрації Тамарі Черкас, селищному голові Аллі Мірошніченко. Головному лікарю ЦРЛ Тетяні Козловій та представнику від спонсорів Олександру Строканю, які виступили зі словами щирих привітань до працівників медичного закладу.
– Неможливо переоцінити обсяги зробленої благодійниками та колективом лікарні роботи, – зауважила у привітальному слові заступник голови райдержадміністрації Тамара Черкас. – Це важлива та кропітка робота, а головне – робота, яку виконали із бажанням та задоволенням, адже розуміли, що працюєте для людей.
Про це \”Нова Доба\” дізналася в Чорнобаївській РДА.

Головний лікар ЦРЛ подякувала всім, хто долучився до ремонтних робіт в приймальному відділенні: спонсорам, будівельникам, всьому трудовому колективу, адже трудились всі: і санітарки, і медсестри, і лікарі. Багато робіт виконували своїми силами – майстрами стали штатні працівники. Дійсно, зроблено багато: і завдяки громаді, і благодійникам, і владі. Крім того для ЦРЛ за кошти районного бюджету та субвенції селищної та сільських рад придбано холодильник, пральну машину, для хірургічного відділення – лапароскопічну стінку та для гінекологічного відділення гінекологічний набір для лапароскопічної стінки.
Шана та подяка усім небайдужим за успішне закінчення ремонту приймального відділення, за можливість працювати і лікуватись у комфортних, затишних умовах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x