У головному черкаському відділенні ПриватБанку допоможуть робити покупки через інтернет

У головному черкаському відділенні ПриватБанку допоможуть робити покупки через інтернет

ПриватБанк запустив сервіс «Магазин», за допомогою якого можна робити покупки як в українських, так і зарубіжних інтернет-магазинах. Такий магазин відкрив свої двері й у Черкасах за адресою – вул. Байди Вишневецького, 40. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Співробітники банку радо допоможуть вам безппечно розібратися у тенетах всесвітньої мережі інтернет з масою пропозицій та цікавих товарів.

В каталозі онлайн-ритейлерів «Магазину» вже представлені такі українські майданчики, як Comfy, Praktiker, 5ok, TopMall, Gold.ua, знижкові сервіси «Покупон» і Groupon та інші, а також зарубіжні гіганти E-Bay, Amazon, Aliexpress.

Мета проекту – навчити клієнтів банку робити покупки через інтернет і оплачувати їх картами. За даними прес-служби ПриватБанку, 55% українців роблять платежі готівкою і тільки 2% не бояться платити через інтернет. Для того, щоб змінити ситуацію і показати українцям, наскільки вигідно, просто та комфортно здійснювати покупки в Інтернеті, ПриватБанк і запустив цей сервіс.

«Завдяки послузі «Магазин» покупець має можливість, поспілкувавшись з консультантом, дізнатися, що можна вибрати і як безпечно оплатити покупку. Потім прямо у відділенні ПриватБанку отримати товар і, якщо він не підійде, повернути його, а також оформити кредит і отримати бонус за покупку, – повідомляють в прес-службі ПриватБанку. – При цьому заздалегідь визначитися з вибором товару можна на сайті http://magazin.privatbank.ua/, тут же можна отримати відповіді на свої запитання, дізнатися про акції і замовити безкоштовну карту для безпечних покупок в інтернеті».

Згідно з опитуваннями клієнтів, які вже скористалися послугами «Магазину» ПриватБанку, 68% високо цінує можливість отримати консультацію у уважного і компетентного співробітника; 33% приваблює більш низька вартість товару в порівнянні з цінами в звичайних магазинах, гарантія ПриватБанку в питанні отримання і можливості обміну купленого товару; 30% задоволені можливістю скористатися безкоштовною розстрочкою Приватбанку «Оплата частинами». На сьогоднішній день «Магазини» ПриватБанку відкриті в 40 містах України. В планах – відкриття «Магазину» в кожному відділенні банку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x