Голову Кам’янської РДА покарають за оздоровлення доньки

Голову Кам’янської РДА покарають за оздоровлення доньки

Прокуратура Корсунь-Шевченківського району відстояла принципову позицію у суді стосовно голови Кам’янської районної державної адміністрації, який вчинив адміністративне корупційне правопорушення. У судовому засіданні з’ясовано, що державний службовець поточного року власноручно підписав заявку на часткове фінансування оздоровлення своєї рідної доньки в дитячому закладі за рахунок коштів відділених Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Та в подальшому у порушення вимог законів України «Про засади запобігання і протидії корупції» та «Про місцеві державні адміністрації» не повідомив свого безпосереднього керівника – голову Черкаської обласної державної адміністрації про наявність такого конфлікту інтересів. Про це «Нова Доба» дізналася в прокуратурі Черкаської області.

У зв’язку із зазначеним на посадовця було складено протокол про адміністративне корупційне правопорушення відповідно до вимог ст. 172(7) КУпАП.

За результатом судового розгляду голову Кам’янської районної державної визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в дохід держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x