Корсунь-Шевченківську школу-інтернат з 50-річчям привітали податківці

Корсунь-Шевченківську школу-інтернат з 50-річчям привітали податківці

В жовтні Корсунь-Шевченківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат відзначила oсобливе свято – 50-річний ювілей. Дітей привітали працівники податкової. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Городище.info.

На святі діти зустрічали гостей, колишніх вихованців і вчителів, водили їх класами та спальнями, з гордістю демонстрували виставку художніх робіт вихованців. Також юні артисти, підтримані своїми наставниками, демонстрували пісенні й танцювальні таланти, створивши справді піднесену атмосферу. У багатьох глядачів на очі навертались сльози, коли діти з вадами слуху виконували жестову пісню, а дружні оплески служили підтримкою найменшим несміливим і ще не зовсім вправним артистам.

З цієї нагоди до закладу завітав і начальник Корсунь-Шевченківської ОДПІ Валерій Процик Посадовець привітав всіх зі святом та зазначив, що школа всі 50 років була й залишається для своїх вихованців другим домом. А це – не тільки тепло в класах і спальнях, смачні сніданки та обіди. Це, насамперед, – тепло та увага всіх працівників інтернату, які створили у ньому домашню атмосферу і дарують дітям справжнє тепло дорослих сердець. « Ви кожного дня бачите очі дітей, які не отримують материнської та батьківської ласки, такі моменти є особливо зворушливими. Частина Вашої душі і сердечного тепла лишається тут, з дітьми», – звернувся до педагогів Валерій Романович.

Податківець висловив сердечні побажання благополуччя і миру та вручив подарунки…

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x