П’яний чоловік убив канівчанина ударом по голові

П’яний чоловік убив канівчанина  ударом по голові

В місті Канів серед білого дня поблизу однієї із багатоповерхівок молодий чоловік побив місцевого жителя, після чого втік з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. Працівники міліції затримали зловмисника, наразі він дає покази слідчим. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міськвідділу міліції звернулися лікарі центральної районної лікарні, які повідомили про смерть 45-річного місцевого жителя, якого напередодні без свідомості доставили до лікарні. Результати судово-медичної експертизи показали, що чоловік помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Працюючи над встановленням особи зловмисника, правоохоронці розпочали слідчо-оперативні заходи. За показами свідків за день до смерті чоловіка вони бачили, як поблизу його під’їзду він сварився із двома молодиками, один із яких кілька разів ударив потерпілого у обличчя. Коли він непритомним впав на асфальт, парубок втік із місця події, а випадкові перехожі викликали швидку.

В ході перевірки раніше судимих осіб під опис зловмисника підпадав неодноразово судимий 24-річний житель Канева. Правоохоронці застали його за місцем проживання та доставили до міськвідділу для дачі пояснень.

Він пояснив, що разом зі своїм товаришем стояв на вулиці біля під’їзду та курив. Вони були напідпитку і голосно розмовляли, вживаючи нецензурну лексику. Це почув потерпілий, який сидів на лаві поруч. Чоловік попросив хлопців поважати оточуючих і не галасувати, але зловмисника це лише розізлило. Спочатку кулаком, потім ногою він вдарив потерпілого по голові, а коли той впав, втік з місця пригоди.

Як повідомив начальник Канівського міськвідділу міліції Олександр Штейман, наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x