Черкаський ЦОП надав понад 90 тисяч послуг

Черкаський ЦОП надав понад 90 тисяч послуг

У Державній податковій інспекції в м. Черкасах понад два роки працює Центр обслуговування платників (ЦОП), у трьох залах якого надаються безкоштовні адміністративні послуги, консультації, здійснюється прийом звітності та вхідної кореспонденції. «Нову Добу» поінформували про це в ДПІ у м. Черкасах.

«З початку 2014 року понад 18 тисяч громадян відвідали Черкаський ЦОП, а загальна кількість наданих послуг сягнула понад 110 тисяч», – повідомив перший заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Дмитро Таран.
До послуг платників – безкоштовне ксерокопіювання документів, звірка про стан розрахунків з бюджетом, консультаційна допомога щодо заповнення податкової звітності та з питань ведення господарської діяльності, експрес – навчання у разі виникнення проблем під час подання звітності в електронному вигляді. Також платники можуть скористатися комп’ютерами, підключеними до мережі Інтернет.

«Серед наданих адміністративних послуг найбільше громадян (майже 48%) звернулось з приводу отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного коду), 11% платників – щоб зареєструвати книги обліку розрахункових операцій, по 7% платників – щоб отримати довідку про відсутність заборгованості з податків та книгу обліку доходів і витрат платникам єдиного податку», – наголосив Дмитро Таран.
Для зручності платників податків м. Черкаси, починаючи з 29 вересня цього року, оформлення ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами здійснюються в ЦОП ДПІ у м. Черкасах. За два тижні платники обласного центру вже отримали 32 нових ліцензії та подовжили термін дії 124-х раніше придбаних ліцензій на торгівлю підакцизними товарами.

Працівники Центру обслуговування платників чекають на відвідувачів у понеділок, середу та п’ятницю з 09.00 до 18.00; у вівторок, четвер з 09.00 до 20.00; у суботу – з 09.00 до 16.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x