У Чорнобаї відбувся турнір з футболу

У Чорнобаї відбувся турнір з футболу

Днями на центральному стадіоні смт Чорнобай пройшов турнір пам’яті Григорія Злидара, започаткований за ініціативи депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради, родини Злидарів та за спонсорської підтримки Почесного голови Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка. Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

З повагою до багаторічного очільника Чорнобаївської громади, почесного громадянина селища, мудрого і самовідданого своїй справі керівника, який до останнього подиху жив і працював на благо односельців, лунали слова вдячності від голови райдержадміністрації Григорія Зінченка, голови районної ради Михайла Бургана, голови селищної ради Алли Мірошниченко, олімпійського чемпіона, почесного жителя Чорнобаю Андрія Хіміча, Почесного голови Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петра Душейка.

Право першого символічного удару по м’ячу надали найменшому з родини Григорія Злидаря – його онуку Гриші.
У турнірі взяли участь чотири команди: «Сладосвіт» (Чорнобай, капітан Олександр Цветков), СК «Пальміра» (Золотоніський район, начальник команди Микола Макаренко), ФК «Білоусівка» (Драбівський район, капітан Анатолій Дардуров), «Нива» (Лукашівка, капітан Вадим Гуляш).

У видовищному поєдинку, обігравши суперників в серії пенальті, перемогу здобули футболісти «Сладосвіту». Друге місце у команди «Нива», третє – у «Пальміри», четверте – у «Білоусівки».
Кращим півзахисником турніру визнано Владислава Нерознака («Білоусівка»), кращим нападником – Максима Петрука («Пальміра»). Кращим воротарем став Валерій Громовик («Нива»), кращим захисником – Євгеній Нікітенко («Сладосвіт»).

Команда «Сладосвіт» отримала перехідний кубок та кубок за І місце в турнірі, який залишається в команді в знак пам’яті Григорія Злидара. Всіх переможців відзначено грамотами, медалями відповідних ступенів та грошовими винагородами від організаторів та спонсорів турніру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x