Черкаські учні провели патріотичний флешмоб «Повертайся живим»

Черкаські учні провели патріотичний флешмоб «Повертайся живим»

16 жовтня 2014 року в Черкаському міському Палаці молоді в рамках концерту на підтримку воїнів АТО відбувся патріотичний флешмоб «Повертайся живим», до якого долучилося більше 500 учнів з 28 міських шкіл та Черкаського політехнічного технікуму. Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті освіти і науки ОДА.

Означений флешмоб, ініціатива проведення якого належить Лізі старшокласників міста Києва, перейняли представники Черкаської обласної Ліги старшокласників, таким чином долучившись до загальнонаціональної акції. У рамках заходу свої вокальні та артистичні здібності продемонстрували ансамбль «Сонцеграй» Черкаської спеціалізованої школи № 28, юні дарування навчальних закладів міста.

Долучилися до проведення патріотичного виховного заходу директор департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації Валерій Данилевський, депутат обласної ради Анатолій Бондаренко, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Євген Степко, завідувач лабораторії виховної роботи обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Валентина Кудін. Звертаючись до присутніх та учасників патріотичної акції, директор департаменту освіти і науки Валерій Данилевський наголосив, що саме така активна небайдужа громадянська позиція учнівської молоді має важливе значення не тільки для підтримки захисників Вітчизни, але і для формування майбутнього нації українців.

На завершення заходу, виконавши Гімн України, учасники акції із закликом об’єднуватись заради неподільної суверенної України передали естафету проведення флешмобу «Повертайся живим» іншим містам та регіонам України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x