У Черкасах фінішують Національні змагання з автослалому

У Черкасах фінішують Національні змагання з автослалому

У суботу, 18 жовтня у Черкасах фінішують Національні змагання з автомобільного слалому «Мирна країна – єдина Україна», організатором яких є автомобільний клуб «Черкаси». Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській міській раді.

– Національні змагання з автомобільного слалому – це відкритий чемпіонат Черкаської області. Серед наших учасників не лише черкащани, а й пілоти з інших міст – із Києва, Кіровограда, Кривого Рогу, – розповідає керівник автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Такі перегони в Черкаській області ми заснували торік. Цього року, незважаючи на скрутну ситуацію в країні та на відсутність спонсорів, вирішили продовжувати, адже саме в нашій області хочемо розвивати професійний автоспорт.
До речі, торік Автомобільною федерацією України саме черкаські змагання були названі найкращою слаломною серією 2013 року.

Цьогорічна серія Національних змагань складалася із кількох етапів, які прокотилися майже всією областю. Етапи були у Корсунь-Шевченківському, Чигирині, Смілі, Каневі та Кам’янці.

– Завершуються змагання шостим, фінальним, етапом в обласному центрі, – говорить Андрій Яроменко. – У фіналі на учасників чекає складна фігура, адже за два роки змагань наші учасники гарно підтягли свій рівень і їм вже нецікаві прості конфігурації.

Результати шостого, фінального, етапу розставлять всі крапки над «і» у визначені переможців всієї серії.

Нагадаємо, переможців буде визначено у класах: автомобілі з переднім приводом; автомобілі із заднім приводом; жіночий залік.

Національні змагання з автослалому «Мирна країна – єдина Україна» проходитимуть у Долині Троянд у суботу, 18 жовтня. Тренувальні заїзди розпочнуться з 10 ранку, офіційний старт перегонів о 13:30.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x