Повідомлення про замінування ОДА виявилось неправдивим

Повідомлення про замінування ОДА виявилось неправдивим

До чергової частини Управління МВС України в Черкаській області звернулися працівники Черкаської обласної державної адміністрації, які повідомили, що в секретаріат ОДА зателефонував невідомий та повідомив про замінування приміщення. \”Новій Добі\” повідомили про це в прес-службі черкаської міліції.

На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу Соснівського райвідділу міліції, вибухотехнічну службу, криміналістичну лабораторію НДЕКЦ, кінологів зі службовими собаками, співробітників ДАІ та УДСО. Також прибуло керівництво УМВС на чолі із начальником Управління Владиславом Пустоваром.

В ході проведення заходів було евакуйовано 87 осіб. Після ретельного обстеження приміщення співробітниками кінологічної та вибухотехнічної служби вибухових пристроїв та вибухових речовин виявлено не було.
Зазначена подія внесена до журналу єдиного обліку Соснівського райвідділу міліції, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Наразі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x