Один канівчанин потонув, другого вдалося витягти

Один канівчанин потонув, другого вдалося витягти

17 жовтня в річці Росава неподалік села Синявка місцеві жителі помітили потопельника. Тіло загиблого було піднято на берег, його особа встановлюється.

Про це «Новій Добі» повідомили в ДСНС України в Черкаській області.

Того ж дня, в місті Канів близько опівночі під час прогулянки по пристані пірсу вокзалу «Авто-Ріка» 21-річний місцевий житель впав в річку Дніпро та не міг самостійно вибратись з води на берег.

Як вдалося з`ясувати, того дня, чоловік відпочивав біля води з друзями. У якийсь момент він побачив тварину, що тонула, сам не вміючи плавати, чоловік пригнув у воду щоб допомогти тварині. Помітивши, що їхній товариш почав тонути, друзі за допомогою підручних засобів з пірсу намагалися його врятувати. Лише зрозумівши, що самим їм не впоратися люди звернулися за допомогою до рятувальників.

Черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, який оперативно прибув на місце події за допомогою рятувального круга підняв потерпілого на берег, де його було передано до рук лікарів. Після медичного огляду врятований від госпіталізації відмовився.

З початку року на водних об’єктах області загалом зареєстровано 75 пригод, внаслідок яких 68 осіб загинуло, 14 осіб вдалося врятувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x