Броньовик, гроші і коровай передали бійцям жителі Катеринополя

Броньовик, гроші і коровай передали бійцям жителі Катеринополя

За ініціативи районної влади 17 жовтня у районному будинку культури силами аматорів сценічного мистецтва проведено благодійний концерт «Теплом своїх сердець зігріємо солдата». В ході концерту звучали патріотичні пісні та вірші, було поставлено театралізовані композиції, які нікого не залишили байдужими.

Про це «Новій Добі» повідомили в Катеринопільській РДА.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих під час проведення антитерористичної операції та нашого земляка – уродженця смт. Єрки Бохонька Сергія. З теплими словами підтримки до катеринопільчан звернувся Юрій Власенко, член Національної комісії з питань регулювання енергетики, депутат обласної ради, кандидат в депутати до Верховної Ради України по 196 виборчому округу, який зростав на Катеринопільщині та розпочав тут свій трудовий шлях. Юрій Петрович вручив подарунки школам і дитячим дошкільним установам. Варто зауважити, що така допомога надається ним систематично як людиною, не байдужою до проблем району, а не в рамках виборчої діяльності.

По завершенню концерту відбулося вручення броньованого автомобіля бійцям батальйону «Черкаси». Кошти для його придбання надали наші земляки – патріоти Юрій Власенко та Олег Васецький, директор НВФ «Урожай». Військовий комісар Черкаської області Євгеній Курбет, якому було вручено ключі від автомобіля, передав їх бійцям батальйону «Черкаси» і цими днями вони рушать у зону АТО для участі у бойових діях. Бійцям також передано дитячі малюнки та вручено коровай від щедрої Катеринопільської землі.

Голова райдержадміністрації Ольга Ніколенко подякувала Юрію Власенку та Олегу Васецькому за надану допомогу та наголосила:
– Катеринопільщина ніколи не стояла осторонь від загальнолюдської біди. От і зараз, коли на Сході Україні триває військовий конфлікт, вони об`єднаються у єдиній меті – допомогти українській армії, забезпечити всім необхідним українського солдата. Тож висловлюю щире спасибі нашим землякам, які дбають про рідний край та захист цілісності в державі.

В ході концерту також було проведено благодійну акцію, в результаті якої для потреб української армії зібрано більше 5-ти тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x