Вихованка черкаської музичної школи №1 здобула гран-прі на конкурсі

Вихованка черкаської музичної школи №1 здобула гран-прі на конкурсі

18 жовтня 2014 в м. Києві Міжнародна корпорація «Зоряні мости» провела Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Осінні зоряні мости». На конкурс-фестиваль була запрошена творча молодь від 5 до 25р. Конкурсанти змагалися у різних номінаціях: вокалісти, солісти-інструменталісти, хореографія та інші жанри. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.

Метою конкурс-фестивалю є підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців, міжнародний обмін творчими досягненнями, ефективна міжнародна взаємодія організацій працюючих з дітьми та молоддю в області мистецтва. Головою журі була Народна артистка України Алла Попова.

Першу музичну школа ім. М.В.Лисенка представила на конкурс – фестивалі учениця 8-го класу з академічного співу Карюк Діана (клас викладача Мусеровської Лідії Олексіївни). Результатом конкурсного виступу Карюк Діани стала найвища оцінка журі – гран-прі в номінації «Академічний вокал». Приємне враження від виступу юного дарування принесли бурні авіації глядацького залу, а також приємною несподіванкою було запрошення членів журі щодо вступу у наступному році Карюк Діани до Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x