У Червоній Слободі визначили найкращих вокалістів, художників і декламаторів

У Червоній Слободі визначили найкращих вокалістів, художників і декламаторів

У неділю 19 жовтня в селі Червона Слобода відбувся XVII районний конкурс сучасної естрадної української пісні «Кришталева надія». Крім того, відбувся і конкурс дитячої творчості на найкращий малюнок патріотичного спрямування та конкурс читців-декламаторів із авторськими творами на тему: «Я пишаюсь тим, що я українець». Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській РДА.

Цього року в конкурсі взяли участь близько 200 учасників. У кожного з них був єдиний шанс продемонструвати на конкурсній основі свої творчі здібності для компетентного журі. У фойє Будинку культури розташувалась виставка образотворчого мистецтва, в якій були представлені 64 художні роботи. Творчі доробки – у різних стильових виконаннях, а саме олівцем, гуашшю, аквареллю, пастеллю і аплікацією.

Різнобарв’я кольорів та виконавська майстерність на картинах приваблювала та вражала всіх присутніх. На них виднілися українські пейзажі, портрети козаків та неповторна українська дівоча краса. Звичайно на папері відображалася і актуальна на сьогоднішній час тематика, яка стосується бойових дій у зоні АТО, а також зимових подій під час революції Гідності. У кожної з талановитих творчих робіт були свої шанувальники.
Гран-прі конкурсу на найкращий малюнок отримала Вікторія Герасименко (с. Червона Слобода).

Конкурс читців-декламаторів із авторськими творами на тему: «Я пишаюсь тим, що я Українець» продовжив конкурсну програму. Приємно зазначити, що молоде покоління в Черкаському районі таке творче, барвисте в своїх висловлюваннях та думках про свою Батьківщину – Україну.
Гран-прі конкурсу читців отримала Дарина Даценко с. Тубільці «Небесна сотня».

Призові місця та цінні подарунки переможцям перших двох конкурсів вручив ініціатор конкурсу «Я пишаюсь тим, що я Українець» голова Черкаської районної ради Анатолій Яріш та спонсор конкурсу Сергій Кулик. Після вручення членів журі запросили до глядацької зали та, не зволікаючи, розпочалася конкурсна програма XVII районного конкурсу сучасної естрадної української пісні «Кришталева надія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x