На Чорнобаївщині пройшов пісенний фестиваль ветеранів

На Чорнобаївщині пройшов пісенний фестиваль ветеранів

Протягом всього минулого тижня в Чорнобаївському районі проводився пісенний фестиваль ветеранів «І внуки героями стали – коли діди героями були». Перед глядачами виступали найкращі ансамблі, дуети, солісти – представники 28-ми ветеранських колективів району. Організатори святкового заходу, відділ культури і туризму райдержадміністрації та районна рада ветеранів, прийняли рішення присвятити фестиваль 70-річчю визволення України від фашистських загарбників. Більшість учасників фестивалю – це ветерани війни і праці, люди похилого віку та молоде покоління. Про це «Нову Добу» поінформували в Чорнобаївській РДА.

Радо приймали ветеранські колективи в селах Лукашівка, Москаленки, Великі Канівці та Нове Життя. Господарі цих громад щедро зігріли учасників фестивалю солодощами та козацькою кашею.

Добрі слова до ветеранів звучали від заступника голови райдержадміністрації Тамари Черкас, в.о. начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлани Шаповал, заступника голови районної ради ветеранів, депутата районної ради Віталія Момота. Наприкінці пісенного дійства всі колективи отримали подяки від відділу культури та солодощі від ветеранської організації району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x