Христинівські депутати підтримали кандидатуру на голову РДА

Христинівські депутати підтримали кандидатуру на голову РДА

22 жовтня 2014 року відбулася позачергова сесія Христинівської районної ради VI скликання. Відкрив та провів засідання голова районної ради Олександр Коваль. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, член Ради Черкаського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Ніна Осітнянко, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, директори загальноосвітніх шкіл району, керівники підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації. Про це «Нова Доба» дізналася в Христинівській РДА.

У ході пленарного засідання розглянуто внесену депутатською групою «За економічний та демократичний розвиток Христинівщини «Гонтів край» пропозицію щодо кандидатури депутата районної ради Миколи Рака на посаду голови Христинівської райдержадміністрації. За результатами таємного голосування, депутати підтримали запропоновану кандидатуру.

Також депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку району на 2014 рік; Програми підвищення енергоефективності Христинівського району на 2014-2015 років; складу президії районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x