Драбівський колектив танцю здобув ІІ місце на Всеукраїнському фестивалі

Драбівський колектив танцю здобув ІІ місце на Всеукраїнському фестивалі

Нещодавно в Черкасах проходив фестиваль-конкурс «Зустрічі над хвилями Дніпра» серед інструментальних, вокальних та хореографічних колективів і солістів. Засновники й організатори фестиваль-конкурсу: управління культури Черкаської облдержадміністрації, Національна музична академія ім. П.І. Чайковського, Національна Всеукраїнська музична спілка, кафедра сучасної хореографії Київського Національного університету культури і мистецтв, творчий проект «Тріумф», Черкаська обласна філармонія. Про це «Новій Добі» повідомили в Драбівській РДА.

Творчий проект «Тріумф» створений з метою здійснення культурних, освітньо-видовищних заходів Всеукраїнського рівня. Виявляти та всебічно підтримувати талановиту молодь в різних видах мистецтва. Проведення майстер-класів із запрошенням професійних діячів в області культури та мистецтва для розвитку творчості нашої країни.

Зразковий ансамбль танцю «Дивоцвіт» (керівник Олена Нестеренко) Драбівської дитячої школи мистецтв представив на цьому конкурсі два номери: український народний танець «Весняна полька» та угорський народний танець «Чардаш», в номінації народна хореографія.
За результатами журі фестиваль-конкурсу ансамбль «Дивоцвіт» отримав диплом за ІІ місце (старша категорія), а керівник ансамблю – подяку за вагомий внесок у вихованні підростаючого покоління.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x