Близько 40 тис грн зібрали учасники проекту «Твій талант – на допомогу армії»

Близько 40 тис грн зібрали учасники проекту «Твій талант – на допомогу армії»

Протягом вересня – жовтня майданчик на Європейській площі біля Будинку торгівлі став справжньою великою сценою для творчих колективів Черкас та одним із місць збору коштів на підтримку воїнів АТО. Як повідомили в управлінні культури, мистецький проект «Твій талант – на допомогу армії» тривав у Черкасах з 13 вересня по 13 жовтня, і за цей час на майданчику виступило більше ста творчих колективів з Черкас та Черкаського району. Ініціатором заходу став міський Будинок культури імені І.Кулика, і за цей час волонтерами було зібрано близько сорока тисяч гривень, які згодом передали в Центр допомоги армії. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

За ці кошти було придбано ліхтарики, навігатор, теплі речі, термобілизну, дизпаливо, бензин, які було передано до найгарячіших точок АТО – Волноваху, Маріуполь, Попасної… За ці кошти вдалося навіть відремонтувати авто для батальйону «Азов».

З настанням холодів творчі колективи припиняють виступати на відкритому майданчику, натомість працюють над втіленням інших проектів, мета яких – допомагати нашим бійцям в зоні АТО, – повідомили в управлінні культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x