Від кожного за можливостями, і в їдальні гімназії – позитивні зміни

Від кожного за можливостями, і в їдальні гімназії – позитивні зміни

Як депутат міської ради займаю активну позицію: цікавлюсь проблемами мікрорайону та постійно контактую із керівниками навчальних закладів, розташованих на території депутатського округу.

У вересні відвідав засідання Ради гімназії № 9, до складу якої входять представники закладу та батьки учнів. Одним із важливих питань, порушених на Раді, була якість організації харчування дітей у гімназії. Умови, дійсно, були не найкращі. Тривалий період на харчоблоці взагалі не працювала вентиляція, і всі «запахи» відчувались у коридорах та кабінетах гімназії.

На Раді вирішили замінити вентиляцію, підвищити якість освітлення у їдальні, а також подовжити перерви, оскільки діти просто не встигали поїсти за короткий час.

Від кожного за можливостями, і в їдальні гімназії – позитивні зміни Від кожного за можливостями, і в їдальні гімназії – позитивні зміни

За два місяці спільними зусиллями вдалось поліпшити умови харчування дітей. Дякую кожному, хто долучився до втілення планів у життя.
Адміністрація миттєво відреагувала та змінила графік перерв. Тепер діти можуть пообідати не поспішаючи.

Приємно, що й організатор харчування підприємець Лариса Нестеренко відгукнулась та облаштувала новий роздатковий стіл у їдальні. Це зробить обслуговування школярів більш комфортним і пришвидшить його. Під час перерви більшій кількості учнів вдасться придбати обід.

Від кожного за можливостями, і в їдальні гімназії – позитивні зміни

У їдальні встановили нову сучасну потужну вентиляційну систему, яка відповідає усім технічним вимогам. Чудово, коли батьки розуміють необхідність змін і вносять свій посильний внесок у спільну важливу справу. За кошти батьків придбали вентилятори. Я оплатив повітроводи та будівельно-монтажні роботи. Також придбав та встановив нові сучасні, більш потужні світильники. Тепер у їдальні достатньо світла.
Вдячний батькам, які входять до складу Ради гімназії, адміністрації закладу, організатору харчування за бажання співпрацювати і вносити свою частку допомоги. Упевнений – спільними зусиллями нам вдасться змінити обличчя навчального закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x