«Журналісти»-тітушки з\’явилися у Кіровограді та Черкасах. «Каруселять»

«Журналісти»-тітушки з\’явилися у Кіровограді та Черкасах. «Каруселять»

У Кіровограді автобуси з людьми кандидата Миколи Онула подорожують містом, а інший кандидат – Станіслав Березкін – робить заяви про провокації за участю «тітушок».

Про це «Нова Доба» дізналася на сайті Української правди.

Як повідомляє ОПОРА, на території Кіровоградського Дендропарку знаходяться 15 автобусів із людьми. На запитання, хто вони, частина пред’явила посвідчення спостерігачів по виборчому округу № 100, а інша – журналістів «медіа-порталу Акула».
При цьому більшість з них перешкоджали спостерігачеві ОПОРИ у відеозйомці.

Представник кандидата виборчому округу №100 Г. Нікішов зазначив, що це спостерігачі від Миколи Онула (самовисування), які проголосували в м. Кіровограді і нині їдуть у райони округу. Згодом кандидат по тому ж 100 округу Станіслав Березкін (самовисування) зробив офіційну заяву про ймовірні провокації за участю «тітушок» і повідомив про те, що заявив про це до правоохоронних органів.

Разом з тим на 194 окрузі майже на кожній дільниці перебувають люди з журналістськими посвідченнями від газети «Черкаський АЗОТ».
«На посвідченнях немає мокрих печаток газети. В той же час комісії реєструють людей з такими посвідченнями та дають дозвіл на присутність на дільницях», – йдеться у повідомленні.

«Журналістів» газети бачили на дільницях № 711026, № 711017, №710975 та № 711089. Від спостерігачів надходить інформація про перебування представників \”Черкаського АЗОТу\” майже на кожній дільниці 194 округу.

Видання зазначає, що ці люди працюють в інтересах кандидата по округу Валентини Жуковської.
Напередодні виборів працівники ПАТ «АЗОТ» повідомляли про те, що їх змушують голосувати за Валентину Жуковську та забезпечити від 5 до 20, залежно від посади, виборців, які проголосували б за неї.

Фото з сайту LIVE

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x