Позитивного на цих виборах було більше, ніж негативного, – вважає Володимир Зубик

Позитивного на цих виборах було більше, ніж негативного, – вважає Володимир Зубик

На думку кандидата в народні депутати по 195 виборчому окрузі Володимира Зубика, цьогорічна виборча кампанія відрізнялася від попередніх як негативними, так і позитивними рисами. Повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

– Цьогорічна була дуже брутальною й дуже брудною, – відзначив Володимир Володимирович. – Вона не обмежувалася просто якимись інсинуаціями з боку опонентів. Йшло глибше й далі: невідомі люди вночі вдиралися до агітаторів, погрожували їм спалити хати, відірвати голови. На моєму окрузі активістів били двічі чи тричі. Те, що тут відбувалося, скидалося на якийсь Гондурас. Раніше нічого подібного не траплялося ні зі мною, ні з моїми колегами.
За словами Володимира Зубика, позитивне все ж перевершує весь той негатив, який був. Найголовніше, це те, що Україна, нарешті, матиме шанс відкрити нову сторінку розвитку нашої держави. Добродій Зубик висловив сподівання, що нові народні депутати оберуть той кабінет міністрів, який після 23 років підмазування державного фундаменту, що тріскається по всіх швах, нарешті займеться серйозними реформами, й ми дістанемо зовсім нову Україну.

– Коли мене запитують: «А звідки у вас той ентузіазм і надія на те, що 23 роки нічого не відбувалося, а зараз щось поміняється? – задає риторичне запитання кандидат в депутати й відповідає на нього так: – А хіба була у нас до цього фахова людина на посаді президента? Не було. Ця ж людина побудувала міні-європейську державу з сотнями тисяч працевлаштованих людей, високим рівнем матеріальної культури, європейськими стандартами якості продукції. Цей досвід, який є в Петра Порошенка, він зможе запровадити в усій Україні. Я в цьому переконаний.

Відео тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x